FINN RETT DØR MED NY APP

FINN RETT DØR MED NY APP

Design 02.02.2017

Å velge riktig dør har aldri vært lettere. Med Swedoors nye smartphone app tar du et bilde av din eksisterende dør, og så kan du prøve deg frem i hele sortimentet av både inner- og ytterdører, for å se hva som passer akkurat deg og ditt hjem. Og du får mye å velge blant med rundt 1 100 dørkombinasjoner. 

Det kan være vanskelig å forestille seg hvordan en ny dør kommer til å se ut akkurat hos deg. Hvilken modell blir finest? Hvilken farge kommer til å passe best? I den nye appen kan du direkte se ulike valg og hvilken effekt de får. Last ned via App Store her, og Google Play her. Lettere kan det ikke bli!

Hvordan kommer du i gang? Jo, du starter med å ta et bilde av din nåværende dør og omgivelsene rundt døren. Du trenger ikke tenke på hvilken vinkel du tar bildet i – appen fikser dette. Så er det bare å velge og begynne eksperimenteringen med alle dørmodellene og fargene.

Ytter- og innerdører, dører med glass eller uten, klassiske eller moderne – valgene er i prinsipp uendelige og du kan naturligvis også velge blant en mengde ulike farger. Også spesialdører som f.eks. dører med brannhemmende egenskaper kan du finne i appen. Totalt finnes det cirka 1 100 dørkombinasjoner som du kan prøve deg fram mellom.

IMG_8029            IMG_8081             IMG_8073

Innsiden eller utsiden – ja, takk begge deler.

Er du interessert i en ytterdør og vil se hvordan den kommer til å se ut både fra utsiden og innsiden er det også mulig. For at det skal være så enkelt som mulig å prøve ulike dører har appen en swipefunksjon der du raskt kan bla mellom ulike døralternativer.

Når du til slutt har funnet en dør som du har blitt mer nysgjerrig på, kan du via appen enkelt få frem fakta om døren, som for eksempel mål, materiale og lydegenskaper. Og når du har valgt hvilken dør du vil ha, kan du like enkelt finne et kart og kontaktopplysninger til nærmeste forhandler. Prøv da vel!

Last ned via App Store her, og Google Play her.

Finn rett dør med app